БЕКАТОН ПЛОЧКИ

by tarzan, февруари 11, 2015
All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Бекатон плочките се наменети за брзо и лесно поплoчување на секаков вид надворешни површини. Даваат природен изглед на дворот,ја пропуштаат водата кон почвата,издржливи на атмосферски и механички влијанија со што ги прави идеални за дворни и други видови на надворешни површини.

Бехатон со бразда

bekaton4 bekaton5 bekaton1 bekaton2 bekaton3

Димензии (mm)Тежина (кг)m2пар/палетакол/палетакг/палета
172/207/805332888.8м21440

Холанд со бразда (99/199/60мм)

hol7 hol8 hol9   hol1 hol2 hol3 hol4 hol5

Тежина (кг)m2пар/палетакол/палетакг/палета
2.45054010.8м21296

Holland со бразда (199/199/56мм)

holand1 holand2 holand3 holand4

Тежина (кг)m2пар/палетакол/палетакг/палета
4.82527010.8м21296

Елемент за потпорен ѕид

dzid1dzid2dzid3dzid4

Димензии (mm)Тежина (кг)m2пар/палетакол/палетакг/палета
445/400/20028.516456

Ивичници

ivic1 ivic2 ivic3

 Димензии (mm)Тежина (кг)m2пар/палетакол/палетакг/палета
мал50/200/10002315454м'/p1242
голем80/220/100035113636м'/p1260