БЕТОНСКО ЖЕЛЕЗО И ЖИЧАНИ ПРОИЗВОДИ

All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Тарзан располага со продажба на бетонско железо на големо и мало со дилерски цени за арматурно железо кое ги исполнува стандардите за градба. Подолу е прикажана  табела со спецификација за арматурното железо кое го нудиме.

document   Сертификат

ins_dem_pre

Димензија на прачка (mm) Тежина
(kg/m)
Номинален дијаметар (mm) Напречен пресек
површина (mm2)
6,0 0,222 6 28,3
8,0 0,395 8 50,3
10,0 0,617 10 78,5
12,0 0,888~0.848 12 113
14,0 1,21 14 154
16,0 1,579 16 201
20,0 2,467 20 314
Арматурни мрежи за бетонирање од сите димензии и типови,со обезбедени сертификати и стандарди.Универзални плетива за оградување на вашиот имот во повеќе висини.

document

каталог плетива 

document

каталог мрежи и узенгии

pletivamreza

zelezo_19 zelezo_21
klinci zica
document

каталог жици

document

каталог шајки