БОИ И ЛАКОВИ

by tarzan, февруари 11, 2015
All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Дајте им живот на вашите ѕидови, изберете една од многуте нијанси што ги нудиме, обојте ги вашите простории и дајте им нов изглед. Компјутерски нијансираните внатрешни поликолори се со врвен квалитет , отпорни на влијанија, еколошки и безбедни по човековото здравје.

boilak

promo_linea linea_promo2 lifepromo index

 

01емајл лак
се користи за заштита и декорација на метални површини и е наменет а внатрешна и надворешна употреба. Се нанесува со четка или ваљак во еден или два слоја.  Следнјиот слој се нанесува после 12 саати.
camce

лак за чамци
безбоен сјаен лак изработен врз база на висококвалитетна синтетичка смола. Се користи за крајно лакирање на дрвени внатрешни и надворешни површини

nitro

Нитро емајл лак
наменет за заштита на дрвени и метални површини. Предност е брзото сушење, цврстина и еластичност. Прво се нанесува Нитро основна боја, а врз неа Нитро емајл лак

acetatТекасил ацетат профи
еластична силиконска смеса која се користи за лепење на стакло алуминиум и керамика.
tekapur

Текасил спреј
нуди добра звучна и топлинска изолација.

penaпур пена
се прицврстува со помош на влагата од воздухот. Време на прицврстување е 1.5-5h., а после 10 минути не е леплива.
bojametal

Дуропал основна боја

Основен антикорозивен премаз за заштита и декорација на различни метални површини.Се нанесува во два слоја на претходно исчистена површина.Го штити металот од корозија и надворешни влијанија

emajl

Дуропал емајл лак

Завршен премаз за декорација и заштита на метални површина во надворешна и внатрешна средина.Се нанесува врз претходно нанесената основна боја дуропал со што што ја зголемува заштитата на металот и го подобрува естетскиот изглед.

razredjivac

Дуропал нитро

Наменет е за разредување на нитро лакови, како и за перење алатки. Се користи за разредување на Дуропал основна боја, Дуропал емајл лак, Дуропал основен лак и Дуропал за заврен слој.

bekament

Бекамент БК-Пoл

Дисперзирана боја изработена врз база на високо квалитетна акрилна емулзија, наменета за внатрешно боење на ѕидови со одлична покривна моќ.

 

 

 

 

СЕРТИФИКАТИ

document