Камен плочки

All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Плочки со декорација на камен од шпанскиот производител Осет.Со својата истакната каменеста и природна текстура му даваат природен амбиент на внатрешниот и надворешниот простор.Можат да се употребат за внатрешни и надворешни зидови , цоклиња ,шанкови, кујни , или било какви креативни решенија.Пристапната цена,трајниот и цврст гранитен состав ,европскиот квалитет,шаренилото од бои и природниот изглед ги прават идеални за секој дом.

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*