Картички

All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Плаќање со картички до 6 рати БЕЗ КАМАТА со картичките на Стопанска, Халк и Комерцијална банка

plakanje_na_rati_

  • За целокупната лепеза на производи можете да платите со картичка,дебитна или кредитна, без никаква провизија или надомест.  Можете да плаќате со било која ВИЗА, МАСТЕР , МАЕСТРО, ДАЈНЕРС, АМЕРИКАН ЕКСПРЕС картичка на било која банка.
  • плаќање преку трансакциска сметкa , за да обезбедите брзо , едноставно, и безбедно палаќање, без да губите непотребно време да извадите и носите готовина.

Жиро сметки :

270000000901211 Халк Банка   halk 200000781824163 Стопанска банка