ЛАМИНАТ И ОСБ ПЛОЧИ

by tarzan, февруари 11, 2015
All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Идеален спој помеѓу добрата цена и одличниот квалитет.Подни решенија за вашиот дом и деловен простор, Тарзан ламинатните подови ви овозможуваат беспрекорен изглед и естетика,висока отпорност на оштетување, брза и лесна монтажа за само неколку часови. Новата генерација на ламинатни подови се со подобрен клик 2 систем за кој не се потребни никакви лепила.Лесни се за одржување,отпорни на гребење,долготрајност на бојата и огноотпорни.

Кликнете на галеријата за да ги погледнете дезените на ламинати:

ламинатни подови ОД 8,3 ММ ДЕБЕЛИНА СО ФИЛЦ И ЛАЈЦНИ ЗА 390 ДЕН ЗА М2

Ви ги преставуваме широките лајсни кој се со канал за кабли во средина, кој може во секое време да се вади. Гумираните завршетоци овозможуваат да сите нерамнини на зидовите се покријат и да нема процепи помеѓу лајсната и зидот.За нијансите на лајсни кликнете тука

За повеќе околу начинот на монтажа на ламинатот погледнете го видеото:

  *СЕРТИФИКАТИ*

м1
м1
Калкулатор за Ламинат
м2
м1
м1
Калкулатор за Паркет
м2
кг
кг
м1
 *СЕРТИФИКАТИ*