ЛЕПИЛА

by tarzan, февруари 11, 2015
All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Лепилата се еден од главните материјали за успешна изведба на фасади, ентериери итн.  Асортиманот на лепила кои го нудиме ги опфатува потребите на секоја фаза од градењето на еден објект. Она што го репорачуваме на нашите купувачи е со одличен и докажан квалитет.

sipro3

Сипрофикс БК 160

Квалитетен, високо еластичен лепак за лепење на керамика, мермер и гранит плочки. Погоден е за лепење на плочки над постојните стари плочки.

sipro2

Сипрофикс БК 110

Лепак за лепење на керамика и е наменет за надворешна и внатрешна употреба

sipro1

Сипрофикс БК 90

Лепак за лепење на керамика и е наменет за внатрешна употреба

cm-12

Цересит ЦМ 12

Лепак за лепење на керамички плочки во затворен и отворен простор. Погоден е за лепење на подни плочки (80x80cm)

cm11plus

Цересит ЦМ 11

Лепак за лепење на керамички плочки, гранит и природен камен. Не дозволува лизгање и е погоден за лепење на плочки на вертикални и хоризонтални подлоги.

cm-9

Цересит ЦМ 9

Лепак за лепење на керамички плочки и е наменет за внатрешна употреба

cm16

Цересит ЦМ 16

Погоден е за лепење на керамички облоги на подно греење, балкони, тераси и водонепропусни површини.

cs25

Цересит ЦС 25

Санитарен силикон кој се користи во влажни простории. Наменет е за лепење на керамика, стакло, емајл, плочки, полиакрил и др.

СЕРТИФИКАТИ

document