ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ

by tarzan, февруари 11, 2015
All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Станот или куќата се за секој од нас повеќе од место каде што домуваме. Денес ниту еден дом неможе да се замисли без вградени ПВЦ прозори и врати. ПВЦ структурата, гумираните рамки и добриот дихтувачки механизам гарантираат врвна топлотна и звучна изолација. Губитокот на топлинска енергина најчесто се случува поради стари прозори и врати. ПВЦ прозорите и вратите се од производителот Ролпласт и истите се изработени од 5 или 6 коморен германски профил Trocal со повеќе дебелини, двоен или троен термопан стакло од европскиот производител Guardian, и оков од реномираниот германски производител WinkHaus.   *Сертификат*

Собните врати се од српскиот производител Порта Кроно кој се перфектен сооднос цена – квалитет. Разновидност од модели и серии за сечиј вкус и џеб.

Погледнете го Каталогот и цените и уверете се сами.

pvc crono