Сертификати

All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

Секојпат кога се гради, секој потрошувач има потреба од различни производи кои не секогаш може да се најдат на едно место. Тарзан  гарантира за своите производи, секој наш производ е селектиран и подложен на неколку филтри за квалитет пред да биде ставен на продажба.

Тарзан им излегува во пресрет на своите потрошувачи со програмата замена на купен производ.

  • замена на купен производ се врши во рок од 15 дена од моментот на купувањето, од понеделник до петок до 17.00 часот
  • замената се врши исклучиво со фискална сметка или валиден документ.
  • замена на производите се врши доколку тие не биле употребувани, не се оштетени или отпаковани и доколку е зачуван нивниот изглед и својства.
  • не се заменуваат: производи кој се на распродажба и намаление, специјални порачки, производи кој се мерат и продаваат отпаковани.

За нашите драги купувачи обезбедувамеaaa

  • сертификати за квалитет од производител
  • фабрички гаранции за употреба
  • сертификати кои може да се симнат кај секој производ одделно
  • сертификати за сигурност од Градежниот Институт Скопје.

Со задоволство се грижиме за потребите на нашите купивачи и за секои дополнителни информации контактирајте не