Транспорт

All right reserved © 2017 Gradezni Tarzan

За сите наши производи обезбедуваме транспорт и истовар до возило, до сите во Македонија. За навремено и безбедно пристигнување на порачаната роба, сите возила се следени и координирани од напреден ГПС систем.

мини – ние нема да ве одбиеме, Вршиме испорака и на најмалите нарачки, но ве советуваме за овој тип на испорака да закажете термин неколку дена однапред. експрес – испорака за 24 часа. Консултирајте се со нашите продавачи за терминот начинот и времето кога вашите производи ке пристигнат. машински истовар
брз и лесен машниски истовар на сите градежни материјали и нај најпроблематичните места и објекти.
 daf420 транспорт за цела Македонија – Во зависност од типот и големината на нарачката обезбедуваме транспорт за терторијата на цела Република Македонија. Контактирајте ги нашите продажни салони за подетални информации