Image not available
  Image not available

  Ламинат 8мм лајцни и фолија 390 ден м2

  Kвалитетот

  на прво место

  Секогаш тука за вас

ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

Од темел до кров редоследно.Клик на групата за повеќе:                песок, цемент и усјемал                      керамички и бетонски блокови                бетонско железо и жичани производи         … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

ПРОФИЛИ И ЛИМОВИ

Кован Флах  PDF |  Печати КВАЛИТЕТ S235JR. да Пи 10025 (rst 37,2 АК. со DIN 17100). Димензија 12X5X6M 14X5X6M 25X4X6M 25X4X6M линија 25X5 30X4 30X5 30×5 линија 40X4 40X5 40X8 Флах  PDF |  Печати ШИРИНА (W) мм ДЕБЕЛИНА (и) мм Тежина kg / m 3 4 5 6 8 10 … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

ЛАМИНАТ И ОСБ ПЛОЧИ

Идеален спој помеѓу добрата цена и одличниот квалитет.Подни решенија за вашиот дом и деловен простор, Тарзан ламинатните подови ви овозможуваат беспрекорен изглед и естетика,висока отпорност на оштетување, брза и лесна монтажа за само неколку часови. Новата генерација на ламинатни подови се со подобрен клик 2 систем за кој не се потребни … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

ГИПС КАРТОН СИСТЕМИ

Бандаж лента за гипс-картонски плочи Аквапанел бандаж лента Лента за бандажирање и фугирање на споеви на Аквапанел гипс-картонски плочи. Изработена е од стаклени влакна и има широчина од 10cm. Хартиена лента Завртки Аквапанел Лента за бандажирање и фугирање на споеви на Аквапанел гипс-картонски плочи. Изработена е од стаклени влакна и … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

СИПОРЕКС БЛОКОВИ

Ви ги преставуваме сипорекс блоковите од брендот Тракон кој се произведува во фабриката на YTONG – Грција.Сипорекс блоковите во однос на традиционалните блокови имаат многу предности: мала тежина – 2 пати полесен од традиционалната градба,ова се должи на структурата на сипорекс блоковите,каде само 20% од волуменот преставува полна маса,останатите 80% … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

БОИ И ЛАКОВИ

Дајте им живот на вашите ѕидови, изберете една од многуте нијанси што ги нудиме, обојте ги вашите простории и дајте им нов изглед. Компјутерски нијансираните внатрешни поликолори се со врвен квалитет , отпорни на влијанија, еколошки и безбедни по човековото здравје.   емајл лак се користи за заштита и декорација … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ

Станот или куќата се за секој од нас повеќе од место каде што домуваме. Денес ниту еден дом неможе да се замисли без вградени ПВЦ прозори и врати. ПВЦ структурата, гумираните рамки и добриот дихтувачки механизам гарантираат врвна топлотна и звучна изолација. Губитокот на топлинска енергина најчесто се случува поради … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

БЕКАТОН ПЛОЧКИ

Бекатон плочките се наменети за брзо и лесно поплoчување на секаков вид надворешни површини. Даваат природен изглед на дворот,ја пропуштаат водата кон почвата,издржливи на атмосферски и механички влијанија со што ги прави идеални за дворни и други видови на надворешни површини. Бехатон со бразда Холанд со бразда (99/199/60мм)    Holland со … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

РАЧЕН АЛАТ И ОПРЕМА

Неможе ништо да се изгради без  рачен,електричен алат и работна опрема која секоја градежна компанија мора да ја поседува. Располагаме со секаков алат кој истиот може да се види во каталозите. КАТАЛОГ 1 КАТАЛОГ 2  КАТАЛОГ 3  ХТЗ ОПРЕМА                         … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet

ЛЕПИЛА

Лепилата се еден од главните материјали за успешна изведба на фасади, ентериери итн.  Асортиманот на лепила кои го нудиме ги опфатува потребите на секоја фаза од градењето на еден објект. Она што го репорачуваме на нашите купувачи е со одличен и докажан квалитет. Сипрофикс БК 160 Квалитетен, високо еластичен лепак … Continue reading

Filled under : Gradezni materijali
Author : tarzan
Comment Number : No Comment Yet
  5901301bb684285264570616df1fc422
  ecae40eca9ebb77cb21cef5246e99ec3
  7e022b0b37cbe46211bd520bf6c65d9a
  9b4524f92028360ce512eee78ff2de6f
  d2aa4275e5f33111cac5237410092002
  242c6517bc1a3445746a78e293552ed4
  d2aa4275e5f33111cac5237410092002
  a80f71e05a4f6541aa38d132a04170f3
  242c6517bc1a3445746a78e293552ed4